Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09, 48/10,124/10,51/11,123/12,93/13,42/14,44/15 129/15) , ( .. . 147/08)

1. 4, 4.7 2, , 2014-2019.
, 4, 4.7 2, , 2014-2019.

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 08.02.2016. 09.03.2016.

3. 04.03.2016. , 14 .

4. 30
, , . .57 .

5. 4, 4.7 2, , 2014-2019.

: www.ohrid.gov.mk

:  1233  
: 08.02.16

Настани

Јул 31 Едриличарска регата

Авг 2 Илинден- Ден на Републиката

Авг 9 Свети Климент Охридски - летен

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©