Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

65 (6) (. .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10,51/11,123/12,93/13,42/14,44/15129/15), , , 15.01.2016

1. 1 ( 5) 2617/1 2618/1 ( .) , 65 .
2. 1 ( 5) 2617/1 2618/1 ( .) , :
3. 1 ( 5) 2617/1 2618/1 ( .) , , ,
4. : (, , , / ).
5. /:www.ohrid.gov.mk
6. 15 .

1 ( -5) 2617/1 2618/1 . ..,

: www.ohrid.gov.mk

:  1281  
: 08.02.16

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©