Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

„ “ . .
.

- ࠠ . a „ “. . .
250 6 1500 . 7 . . . 308 2 246 . 250 1,5 . , .

- . - .

„ “, .

- . . - .

.

- . . . . - .

. : „ “,„“,„ “, „ “ „ “. . „“, .

, , , , . , , ’, 30 50 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1290  
: 03.02.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©