Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, 15 , . , . , .

- , , 2015 , 20 : , , - . 5 . - , .

, 2015 . . , , , , , .

- (༝ , , ). , - , . 2016 .

: www.ohrid.gov.mk

:  760  
: 01.02.16

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©