Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

. . ,     . ,   .  8. 000 .


-         - ༝     .


-         . . .   . -     .


 
. . . .


- . . . . , , - .
 


 
2005         


           .       . 

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1265  
: 20.01.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©