Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
4, 4.7, -2, , 2014 2019
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10,51/11,123/12,93/13,42/14,44/2015
129/15), , 30.12.2015.

4, 4.7, -2, , 2014 2019

  1. 4, 4.7, -2, , 2014 2019 65 .
  2. 4, 4.7, -2, , 2014

2019 :

  1. 4, 4.7, - 2, , 2014 2019, , , .
  2. : ( ,,, , , ), , . ,
  3. /:www.ohrid.gov.mk
  4. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  796  
: 05.01.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Дек 31 Дочек на Нова Година ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©