Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
15 2016
Untitled Document

50 ( . . 5/2002 ) 34 (. . 8/07 1/08 ), .08-16650/4 03.12.2015 , :



, .
, 01.01.2016 , 31.12.2016 .

600, , :

250 , ;

150 , ;

150 , ;

- 50 , .

, :

12 , , ,

: . ; 105.600, 2014 ;

70% , 70% .

.
100 , 70% , 70% , : 2014 105.600, .

:

;

;

: ̣ ;

.

, : , . .57 , ( “ ” ).

www.ohrid.gov.mk.

15.01.2016 , .

: www.ohrid.gov.mk

:  609  
: 30.12.15

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Дек 31 Дочек на Нова Година ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©