Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

O 2016 , 2016 2016 .

O 2016 - 2018 , O 2016 ,   O 2016 , O 2016 ,  O 2016 , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 , 2016 , 2016 , 2016 , 2016 , 2016 , 2016 , a 2016 , 2016 , 2016 - 2018 , 2016 , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 , , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 2016 .

̣„“ „“ 2016 , „“ - 2016 , 2016 , „ “ - 2016 , „ “ 2016 „ “ 2016 . 

: www.ohrid.gov.mk

:  1241  
: 25.12.15

Настани

Јул 31 Едриличарска регата

Авг 2 Илинден- Ден на Републиката

Авг 9 Свети Климент Охридски - летен

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©