Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :25.12.2015 () 10,00 .
.
:

͠
47-

 

 1. O 2016 - 2018 .
 1. O 2016 .
 1. O 2016 .
 1. O 2016 .
 1. O 2016 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. a 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. , 2016 - 2018 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. 2016 - 2018 .
 1. O 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. 2016 .
 1. ̣„“ „“ 2016 .
 1. „“ - 2016 .
 1. 2016 .
 1. „ “ - 2016 .
 1. „ “ 2016 .
 1. „ “ 2016 .: www.ohrid.gov.mk

:  1242  
: 21.12.15

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©