Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

, . „” .„ “.

, 11 15 „ “ „7 “ . 20.12 21.12.

.

: www.ohrid.gov.mk

:  626  
: 18.12.15

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©