Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ .
Untitled Document

? ? ?- a, , .
, - , , , , , . , , .
, . .-- .

, ...
, , , , , , , .
, , e    , , , ... , , , , , , , , .
,  , , , : , , , , , , , .

, , , , , .
, , , , , , , , .
ȣ ȣ.

, .
.

,
,
!!!

: www.ohrid.gov.mk

:  1257  
: 08.12.15

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©