Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȁ ȣ ғ Σ
Untitled Document

., , . , . , , , .
, 9 , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  720  
: 07.12.15

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©