Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 16, 16.3 2, 4 - , 2014-2019,
Untitled Document

24 („. “ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) . 19-770/19 25.11..2015 . ,

A ȣ 16, 16.3 2, 4 - , 2014-2019

 

1. 16, 16.3 2, 4 - , . , , 2, .1, .1 2796/1 2796/2 .

2. 30.11.2015 - 16.12.2015 .

3. 09.12.2015 . 12.00 .

4. .

5. 14 16 .

6. , , .

7. .

: www.ohrid.gov.mk

:  1292  
: 30.11.15

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©