Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ף
Untitled Document

(. . 66/04,139/08, 99/09 149/14) 23.11.2015., 24.11.2015. 25.11.2015. , , , . , , , ,7 , , , , .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  670  
: 20.11.15

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©