Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

2015 2018 01.07. - 30.09.2015 , 01.07. - 30.09.2015 , 2015 - 2017 01.07. - 30.09. 2015 , 2015 01.01. - 30.09.2015 , 01.01. 30.09.2015 , 2015 01.01. 30.09.2015 , 2015 01.01. 30.09.2015 , 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 , 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 , 2015 01.01. 30.09.2015 , 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 , 2015-2017 01.01. 30.09.2015 , , 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 , 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 01.01. 30.09.2015 .

2015 - 2018 , 2015 - 2017 , 2015 - 2017 , 2015 , 2015 , 2015 , 2015 - 2017 , 2015 - 2017 , 2015 - 2017 , 2015 - 2017 , 2015 , 2015 - 2016 .
Σӄ - 2015/2016 , , , , , 2016 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1261  
: 13.11.15

Настани

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©