Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :13.11.2015 () 11,00 .
.
:

͠

44- 45-

 1. 2015 2018 01.07. - 30.09.2015 .
 1. 01.07. - 30.09.2015 .
 1. 2015 - 2017 01.07. - 30.09. 2015 .
 1. 2015 01.01. - 30.09.2015 .
 1. 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015-2017 01.01. 30.09.2015 .
 1. , 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 - 2017 01.01. 30.09.2015 .
 1. 01.01. 30.09.2015 .
 1. 2015 - 2018 .
 1. 2015 - 2017 .
 1. 2015 - 2017 .
 1. 2015 .
 1. 2015 .
 1. 2015 .
 1. 2015 - 2017 .
 1. 2015 - 2017 .
 1. 2015 - 2017 .
 1. 2015 - 2017 .
 1. 2015 .
 1. , 2015 - 2016 .
 1. Σ„ “ - 2015/2016 .
 1. .
 1. .
 1. .
 1. .
 1. .
 1. 2016 .
: www.ohrid.gov.mk

:  802  
: 09.11.15

Настани

Мар 18 Годишнина од смртта на Кузман Шапкарев

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©