Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

: 05.11.2015 ()

„ “
: 19.00
:

: 06.11.2015 ()

-
: 11.00
: -

7
:13.00
:

- .
-
-
- -

„“ ( O )

: 14.30
: „“-

„ “
: 18.00

: www.ohrid.gov.mk

:  1271  
: 05.11.15

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©