Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 16, 16.1 2,
Untitled Document

50 (. ̓ . 05/02) 34 (. . 08/07 01/08),. ..17- / .19-2265/9 , 27.10.2015 . 24 (. ̓ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) , :


A ȣ 16, 16.1 2, , 2013-2018

- 16, 16.1 2, , , 2013-2018, ..01/13 , "" .

1. 16, 16.1 2, , 0,36 : - 1 ."16.1" ( ), ."1", , ."1" ( ( 16.1)), , ."1", .

2. 02.11.2015 - 13.11.2015 .

3. 05.11.2015 . 12.00 .

4. .

5. 14.00 16.00 .

6. , , .

7. .

: www.ohrid.gov.mk

:  1258  
: 02.11.15

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©