Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
JA ȣ
Untitled Document

(. .61/2004,64/2005,92/2007 123/2012) (. .38/2005,110/2008,118/2008 51/2011) ,:

JA

:

1. 2015 .
* .

2. :
* .

3. ( ) , .
:


100 0000000630 95

..

1

( )

840-152-03210

717 112

2

..

840-152-03294

717 133

. ( )

: www.ohrid.gov.mk

:  1294  
: 29.10.15

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©