Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- ȣ
Untitled Document

      . .         .


      .


-         , ϓ .      280 .    1  50     1 75 . 30 40 .     .    .              .


 


ϓ   .


-           . .


, ,   .


-                 - .


. 120 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1287  
: 28.10.15

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©