Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , . , . , . , .

, .

, ༝ 弝 .
.

, .弝 , . .

: www.ohrid.gov.mk

:  625  
: 13.10.15

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©