Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 (“. “ .5/2002) 26 (“. “ .8/2007), :14.10.2015 () 11,00 .
.
:

͠

43-

 1. ,
 1. 16, 16.1 2 , , 2013 2018
 1. ..238/1 4
 1. ..682/1
 1. ..777/4
 1. ..1220
 1. ..1315 ..1316/2
 1. ..1315
 1. ..1374 ..1373/1
 1. ..1393
 1. ..1659
 1. ..1753
 1. ..1776 1778
 1. ..2143/2
 1. ..2364/1 2364/2
 1. ..2472
 1. ..2527
 1. ..2682/1
 1. ..2685/2
 1. ..2697/1
 1. ..2698/1
 1. ..2711/3
 1. ..2777
 1. ..2847
 1. ..2875/1
 1. ..5931/1 4
 1. ..1714: www.ohrid.gov.mk

:  1255  
: 08.10.15

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©