Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- . ȓ
Untitled Document

16 18 .07-3394/6 28.10.2011 , :


    -   . ȓ

 

            . 2015 ,       . .

        , , .

 

         , , .

             .  .

           . .

20.11.2015 .  

        .

        :

. .57, ( . ).                                                                 

   

   

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1258  
: 07.10.15

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©