Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ȣ ē
Untitled Document

„ “ , 3 ( ) „ 2015“.
„ “   .     , .
„ “ . .

: www.ohrid.gov.mk

:  686  
: 02.10.15

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©