Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, „ “ , 04 22.08.2015 , .


  2014/2015 2015/2016 „ “ , „ “, „. “ , „ - “ , „ “ , „ “ , „ “ „ “ , „. “ , „. “ , „. “ , „ “ - „ “. „ “ .


, 2015 - 2017 , ..95/2 , ..436 , ..440 a, ..494 , ..651 , ..933 , ..987/2 , ..1011/1 , ..1099  , ..1101/3 1098/1 , ..1162 , ..1301  , ..1347/2  , ..1382/1, 1382/6 1382/9 , ..1515 , ..1581 , ..1625/5 , ..1715 , ..1787 , ..1810/1 , ..2243/1 , ..2246 , ..2454 4, ..2794 , ..2989 , ..3466/2  , ..1845 , ..2690/1 ..2766/1 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1233  
: 23.09.15

Настани

Јул 31 Едриличарска регата

Авг 2 Илинден- Ден на Републиката

Авг 9 Свети Климент Охридски - летен

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©