Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 6 6.1 1, 2 2014-2019
Untitled Document

24 (. ̓ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) . 19-1240/12 22.09.2015. ,
 A ȣ 6 6.1 1, 2 2014-2019
 


1. 6 6.1 1, 2, , 9,9 . : - 7 . , . . , .


2. 23.09.2015 - 06.10.2015 .


3. 30.09.2015 . 12.00 .


4.     .


5. 14 16 .


6. , , .

  6 6.1 1, 2,

: www.ohrid.gov.mk

:  1282  
: 22.09.15

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©