Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ף
Untitled Document

(. 66/04, 139/08, 99/09 149/14 , , , , , 23.09.2015 24.09.2015 , , , , , , , , 7 , , , , .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1242  
: 22.09.15

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©