Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

50 (. .5/2002), 34 (. 8/07 1/08) 5 . 08-7951/8 11.06.2015 , :

.03-9002/2 24.07.2015 , .03-9002/3 24.07.2015 , , Σ :

: www.ohrid.gov.mk

:  1261  
: 25.08.15

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©