Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15 129/15) , ( .. . 147/08),

1. 3 .1177/2, .1177/3, . 1178/3 . 1178/4 . 1179/3 .1179/4 , .

, 3 .1177/2, .1177/3, . 1178/3 . 1178/4 . 1179/3 .1179/4 , .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 24.08.2015 . 22.09.2015 .

3. 18.09.2015. , 13 .

4. 30
, _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , , . .57 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1223  
: 24.08.15

Настани

Јул 31 Едриличарска регата

Авг 2 Илинден- Ден на Републиката

Авг 9 Свети Климент Охридски - летен

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©