Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

-   20 2015. ( ).


      05    8.30 .   .
   .


20 () 2015. , .


, .
, .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  681  
: 17.08.15

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©