Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȓ
Untitled Document

19 21 „ “ - „ “.

„ “ . „ “ .

„ “  堠 .
„ “    “ “.  , ,  .

:

-  13.  19. 08 2015 
- 4000
- 10 3 7
- , /
-  „ “ ( „ “ )   046/231-535;078/232-881;   e-mail :biljaniniizvori@gmail.com,
- 530-000200889310, „ “, „ “ „ “.

: www.ohrid.gov.mk

:  1276  
: 13.08.15

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©