Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
: 5, 5.4, , , 2014-2019
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10,51/11,123/12,93/13,42/14 44/15) , ( .. . 147/08)

1. 5, 5.4, 4, .
, 5, 5.4, 4, .

2. , 8 - 16 򠠠 ༝ 05.08.2015. 03.09.2015.

3. 27.08.2015. , 12.00 .

4. 30
, _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , , . .57 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1258  
: 05.08.15

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©