Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ѣ
Untitled Document

.   , . ,   .           .


      .  


- . 2015   2016 . .      .            . .     . . , - , .


      .


-                . .      .   2015 2016 , .


      . 1 000 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1210  
: 02.08.15

Настани

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©