Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
, ȣ, ......
Untitled Document

8. , : 100 , , .
. , , - , - , , , .
, , , , 100 . , 8. , ., , , . , .

:  1273  
: 08.03.08

Настани

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Дек 8 Патронен празник на ОУ „Св Климент Охридски“ и ОСУ „Св Kлимент Охридски“

Дек 10 Меѓународен ден на човековите права

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©