Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

Фотографија на неделата

::
Untitled Document

, , . . , , .

, “ “. , .

, ,

: www.ohrid.gov.mk

:  1182  
: 05.06.13

Настани

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Патронен празник на ОУ „Св Климент Охридски“ и ОСУ „Св Kлимент Охридски“

Дек 10 Меѓународен ден на човековите права

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©