Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

372-2014

Линкови

Highslide JS
- !


ГРАЃАНИТЕ ЗА УСПЕШНА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА


::
  • - (...)


 

O(046) 262-492 262-493 160

O (046) 265 - 353

ȣ
: 192


: 194


: 193

Σ ȣ
: 196

ȣ
: 9801


: 260-339

""
: 252-820


: 261-909, 262-706


: 262-469

M "" - -
: 250-122

" "-
: 263-325, 250-142

    
     : 263-325

    
     : 263-325

     ,
     : 260-900

    
     : 254-156

     ȣ
     : 265-353

     
     : 265-325: 262-860

ȣ -
: 253-050

ȣ -
: 195: 261-193


-
-

: 262-564, 266-569

ȣ


: 261-320

̣,

: 262-476: 262-460

ȣ
ȣ -

: 231-830

-
: 231-690


: 257-670

" " -
: 261-063

  , ţ ȣ
: 262-498

: ȓ
: 262-064: 266-681


: 261-868


: 263-382

ף
: 262-218

ȣ
: 263-666                   089012345

ȣ
: 256-905: 231-241: 279-682: 260-265: 260-265


: 267-267

Ł ȣ
: 260-707


: 254-115, 262-372

-
: 262-147

- ȣ -
: 266-805

- -
: 262-984


Настани

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Мар 18 Годишнина од смртта на Кузман Шапкарев

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Фотографија на неделата

Корисни линкови


 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©