Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

:: :: " "
" " -
" "
: "130" .24 -
-: 046-255-537
E-mail: koco_racin_oh@yahoo.co.uk

: " , ".

" " - , . .
" " - " " - ."130" .24 . ..

: "", "130", ".", "", "", "", "15- ", "", "", "", "6- ", " ", " ", "28- ", " ".

" " - 1980, . 13-192 , 13.01.1986 .
.. . ., . . . . .
.. 1963. " " - .

: 750 24 . .
: 516 412 104 :

     -
     I -
     II -
     III -
     IV -
     V -
     VI -
     VII -
     VIII -
     (II3 IV3.) -

: 11 , 3 , 16 , 6 , 2 (, ). - .

:
, , .

:
" " " ", 弝 , , .

; 8 , 1 , , , , 2 - , , , 2005 .
8 , 1 , . .
, è .

- :
, , ༝ ༝ , , ༝ .

:
22 , , ( ), "". , : " " , ".-" " " . .

:
, , , , .
, , , ., " ". . , .

:
2005 - - ., , .
2005 - - , .
2005 - -, .
" "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©