Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::

: (046) 262-492 262-493

(". " .68/2004), (". " .68/2004) (". " .1/1998), :

       ;
       :
- ;
- ;
- ;
- ;
- , .;
- ;
- , ; ;
- ;
- ; ;
- ;
- ;
- ;
- ;
- ;
- .

.


: (046) 262492

(". " .68/2004), :
       ;
       ;
      
.

(". " .26/1996)
(". " .68/2004):
       ;
       , , , , .


: (046) 273366

(". " .51/2005)
       ;
      
;
       ,
;
      


: (046) 273366

(". " .19/1996) (". " .26/2002 51/2003), :
       ;

(". " .62/2004) :
       (, ,
, );
     (, ,
, , , );
       ;
     ;
       .

(". " .62/2004), :
       , ;
       ;
       ;
       .


Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©