Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

: 105

:

  • ( - ) ;
  • : -


: 12.09 2018 .
: 12.30
: ( )


Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©